Navigation
O nama

Tvrtka Navalia turist d.o.o. Zagreb bavi se izvođenjem i praćenjem kompletnog projekta izgradnje objekata po sistemu «ključ u ruke», od izrade razvojnih projekata i investicijskih studija, projektiranja i ishodovanja sve potrebne popratne zakonske dokumentacije za izgradnju.

Parcijalno i generalno izvodimo sve vrste građevinskih radova, kao i nadzor nad građenjem.

Iza naše izgradnje, kao i kompletne dokumentacije koja izgradnju, ali i prodaju nekretnina prati, mi čvrsto stojimo, jer smo iskusan i školovan kadar geodetske, građevinske i pravne struke.

Iza nas stoji 25 godina iskustva u području graditeljstva na teritoriju Republike Njemačke, a posljednjih 10 godina aktivno se bavimo gradnjom u Republici Hrvatskoj, kako u Zagrebu, tako i na Jadranu, prenoseći pri tom bogato iskustvo i europske standarde kvalitete gradnje u naše projekte.

Mi smo ujedno i licencirana agencija za promet nekretninama  s velikim iskustvom u poslovanju nekretninama svih vrsta. Upisani smo u Registar posrednika u prometu nekretnina pri Hrvatskoj gospodarskoj komori.

Naš ured nalazi se na adresi:

                                          Dugo Selo

                                          Marije Jurić Zagorke 25a

Pružamo usluge poslovnog savjetovanja u svim segmentima poslovanja nekretninama:

- vezano za geodetske usluge i izgradnju

- usluge legalizacije, etažiranja, upisa u Katastar i uknjižbe u

  Zemljišne knjige postojećih objekata

- upravljanje stambenim zgradama

Obratite nam se s povjerenjem ukoliko želite izgraditi, prodati, kupiti, iznajmiti ili unajmiti nekretninu ili trebate savjet u rješavanju imovinskih problema vezanih uz Vašu nakretninu.

COpširnije


Želite li stanovati u ovakvoj građevini ???

 


Ili možda u ovakvoj !!!


Ili tražite mjesto pod suncem za svoj odmor ...


Obratite nam se s povjerenjem